Συχνές πιθανές ερωτήσεις που αφορούν το 'ART & DESIGN WORK', απαντώνται πιο κάτω. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μου. 

Πόσα κοστίζει η δουλειά σου;

Η κοστολόγηση της εικαστικής και καλλιτεχνικής μου δουλειάς καθορίζεται από διάφορους παράγοντες όπως η περιπλοκότητα και το στυλ του σχεδιασμού, η δυσκολία πρόσβασης στο χώρο εργασίας, το μέγεθος και η κλίμακα του project, τα κόστη των υλικών, άλλες συμπληρωματικές εργασίες, η έρευνα, τα κόστη της τελικής μεταφοράς και τοποθέτησης του έργου, καθώς και ο ολικός χρόνος που απαιτήθηκε.

Η ολική κοστολόγηση οποιουδήποτε έργου, μπορεί να καθοριστεί μόνο όταν διαμορφωθεί η τελική πρόταση λύσης.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ένα έργο;

Το χρονοδιάγραμμα που απαιτείται για να συμπληρωθεί ένα εικαστικό/ σχεδιαστικό έργο, εξαρτάται κυρίως από τους παράγοντες που ανέφερα πιο πάνω. Αυτό μπορεί να χρονοθετηθεί, να υπολογιστεί και να προκαθοριστεί σε συνεργασία με τον πελάτη. 

Μπορείς να στείλεις έργα σου στο εξωτερικό;

Τα έργα μου μπορούν να σταλούν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, αρκεί να έχει πληρωθεί τόσο η αξία τους, όσο και τα έξοδα αποστολής τους από τον πελάτη. 

Πώς μπορώ να πληροφορούμαι για την εξέλιξη ενός έργου;

Στις περιπτώσεις έργων μεγάλης κλίμακας, σας αποστέλλεται με email φωτογραφικό υλικό για να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη του έργου.

Είναι δυνατόν να έχω ένα έργο δημιουργημένο με βάση τις δικές μου ιδέες;

Το πρώτο στάδιο μιας οποιασδήποτε δημιουργικής διαδικασίας, αποτελεί τη συλλογή όλων των σχετικών πληροφοριών που μπορείτε να μου δώσετε. Είναι αδύνατο να αρχίσω να δημιουργώ για οποιονδήποτε πελάτη χωρίς να γνωρίζω καλά το θέμα, τις ανάγκες του, και ακόμη χωρίς να συζητήσω για τις σκέψεις και τις ιδέες του. Ενθαρρύνω σθεναρά τον κόσμο να μου μεταφέρει οποιαδήποτε βοηθητική πληροφορία, ως το κλειδί για το καλύτερο δυνατό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Μπορείς να μου αναπλάσεις ένα έργο που ήδη έχω;

Προσωπικά προτιμώ να δημιουργώ από την αρχή, αν πρόκειται για τη δουλειά κάποιου άλλου. Λυπάμαι, αλλά αν το έργο που ήδη υπάρχει είναι πνευματικά κατοχυρωμένο, τότε δεν έχω το δικαίωμα να το αλλοιώσω. Αν δεν είναι κατοχυρωμένο ή αν κατέχετε άδεια επέμβασης, τότε κανένα πρόβλημα. Μπορώ να κάνω ότι μου ζητήσετε. 

Πόσο μακριά ταξιδεύεις για δουλειά;

Το ‘AnexitiloN art work’ εδρεύει στη Λευκωσία, και παρέχει υπηρεσίες σε ολόκληρη την Κύπρο. Είμαι ανοικτός στο ενδεχόμενο ταξιδιού για παροχή υπηρεσιών σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Οι πίνακες είναι κορνιζαρισμένοι;

Συνήθως οι πίνακες αποστέλλονται χωρίς κορνίζα, αλλά μπορούν να κορνιζαριστούν αν αυτό ζητηθεί, με το επιπλέον κόστος να επιβαρύνει τον αγοραστή.